Het DAMD Evenement meet-up 2022

Rotterdam – Het is eindelijk zover. 15 december vindt het DAMD Evenement plaats in de Willem de Kooning Academie te Rotterdam. Met als kers op de taart een presentatie van Knor, de stopmotion animatie film die als eerste animatie een Gouden Kalf heeft gewonnen in de categorie Film. Het het voorprogramma van deze presentatie geeft DAMD een workshop over wat ben je waard, en hoe je je onderhandelingspositie kunt verbeteren.

Knor

Het evenement is gratis voor iedereen. Ben je nog geen lid, of heb je collega’s en/of vrienden die het ook interessant lijkt, jullie zijn van harte welkom.

Reserveer je plek!

15 december vanaf 16:00

Programma:

  • 16:00 uur: Workshop Wat ben je waard + Verbeteren onderhandelingspositie.
  • 18:00 uur: Soep, Brood en Bier
  • 19:00 uur: Plannen DAMD 2023
  • 19:30 uur: Presentatie Knor
  • 20:00 uur: Netwerk borrel

Locaties:

Het adres van de Willem de Kooning is Blaak 10, dat is de hoofdingang. Aan de achterzijde van het gebouw is nog een ingang en die is aan de Wijnhaven 61.

Kom je voor de workshop dan kun je het beste bij de hoofdingang naar binnen gaan. Daar wordt het vanzelf duidelijk in welk lokaal je moet zijn. 

Haak je om 18:30 in dan kun je het beste de Wijnhaven 61 ingang nemen. De presentatie van Mascha en DAMD is in het auditorium maar we beginnen met een borrel in de Willem (direct rechts na de ingang)

Wij hebben er zin in!

Dit vind je misschien ook leuk...