Categorieën
Nieuws

Publicatie ‘Pieken en Dalen in de Creatieve Industrie’

[vc_row bg_type=”bg_color” css=”.vc_custom_1445870606925{margin-bottom: 30px !important;padding-top: 30px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 30px !important;padding-left: 20px !important;}” bg_color_value=”rgba(255,255,255,0.9)”][vc_column][vc_column_text]pieken_en_dalen

In het zojuist verschenen boek ‘Pieken en Dalen in de Creatieve Industrie’ van Frits Grotenhuis wordt een oproep gedaan om het huidige topsectorenbeleid te continueren, maar wel met de nodige aanpassingen. In dit boek wordt voor het eerst een integraal overzicht gegeven van de creatieve industrie in Nederland over de periode 2003-2015. Daarbij worden feiten en inzichten met de lezer gedeeld die een opmerkelijk overzicht van pieken en dalen opleveren. Met ups en downs heeft de creatieve industrie zich van sleutelgebied ontwikkeld tot topsector.

Voor de goede orde: games wel, maar de animatie-/VFX-industrie maakt (nog?) geen expliciet onderdeel uit van het topsectorenbeleid! DAMD doet hier zijn best voor ;-)

lees verder[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]